پیشکسوت انجمن ورزشینویسان استان کرمانشاه در پنجمین جلسه هیات مدیره انجمن گفت: یک خبرنگار ممکن است تمام دارایی خود و حتی جان خود را بفروشد اما حق ندارد قلم خود را بفروشد چرا که ارزش و اعتبار این قلم از مردم است و خبرنگار حق ندارد آن را بفروشد.
به گزارش ایسجا و به نقل از رئیس انجمن استان؛ پنجمین جلسه هیات مدیره انجمن ورزشینویسان استان کرمانشاه با حضور استاد نادر تقی زاده به عنوان پیشکسوت و محمد علی محمدی، کمیل نظری، منیر دشتی و کوثر همتی به عنوان اعضای هیات مدیره و حسن جاهد به عنوان بازرس در موزه ورزش استان برگزار شد و پس از استماع صحبت های استاد تقی زاده، در خصوص مباحث زیر تبادل نظر و تصمیم گیری شد.
با تلاش های اقای محمدی مقرر شد در ماه مبارک رمضان با همکاری یک حامی مالی یک برنامه افطاری برای اعضای انجمن تهیه و تدارک دیده شود این برنامه در روز چهارشنبه ۲۴ اسفند برگزار خواهد شد مقرر شد اعضای انجمن نسبت به آگاه سازی هیات های ورزشی از مکاتبه انجمن با اداره کل ورزش و جوانان استان و مکاتبه این اداره با هیات های ورزشی دال بر مسئولیت انجمن در برگزاری و پوشش نشست های خبری هیات های ورزشی اهتمام جدی داشته باشند.
با تلاش های صورت گرفته توسط آقای جاهد، مقرر شد جلسه ای در راستای رفع کدورت بین یکی از باشگاه های ورزشی و یکی ار خبرنگاران ورزشی برگزار شود مقرر شد پس از برگزاری جلسه افطار، گزارش عملکرد پایان سال انجمن توسط دبیر تهیه و به تهران ارسال شود مقرر شد که کمیته ارزیابی بر روی عملکرد خبرنگاران ورزشی که جهت عضویت ثبت نام کردند، تا اردیبهشت ماه سال بعد نظارت دقیق داشته باشد و در آن زمان جهت تمدید و یا عضویت آنها تصمیم گیری شود.